Modningsakupunktur

Ønsker du en naturlig fødsel, hvor din krop møder fødslen i bedst mulig balance? Er du tæt på din terminsdato, og ønsker du at undgå medicinsk igangsættelse, hvis muligt? Så er modningsakupunktur måske noget for dig 🙂
Bestil tid

Et naturligt alternativ

Akupunktur hjælper både krop og sind til at til at møde fødslen i bedst mulige balance, og livmoderhalsen blødgøres og forberedes til den kommende fødsel.

Studier har vist, at kvinder som modtager fødselsmodnende akupunktur, bestående af 1-2 behandlinger om ugen, de sidste 4 uger før terminsdatoen, oftere går i fødsel naturligt, – føder hurtigere og med færre bristninger end kvinder der ikke modtager akupunktur.

Kvinder, der har modtaget akupunktur under graviditeten, synes desuden at have større effekt af akupunktur under fødslen.

Jeg anbefaler at du får behandling ugentligt fra uge 37+0.
Efter uge 40+0 eller hvis din fødsel skal sættes i gang til et givent tidspunkt, kan vi behandle oftere.

Hvis du er nået forbi din terminsdato, kan akupunktur i kombination med afspænding, rebozo-massage og specifikke øvelser hjælpe fødslen i gang uden medicin.

Hvordan foregår det:

Behandlingen starter altid med en samtale, der har fokus på dig, din graviditet og dit almene velbefindende.
Jeg vil også gerne mærke på din mave for at få en fornemmelse af, hvordan dit barn ligger i livmoderen forud for fødslen.

  • Samtalen giver mig mulighed for at kunne tilpasse behandlingen præcist til din krops behov, og dermed støtte den bedst muligt.
  • Somme tider kan der være behov for rebozo-massage, til at hjælpe dit barn med at komme bedre på plads i dit bækken. Dette er inkluderet i behandlingen.
  • Behandlingen består herefter af akupunktur med tynde, sterile engangsnåle, der forsigtigt sættes i forskellige punkter på kroppen.
    Som udgangspunkt gør det ikke ondt, men du kan fornemme en smule ubehag/en summende fornemmelse i begyndelsen, omkring nåleindstikket.
  • Du ligger herefter med nålene i ca 30 minutter, hvor fokus er dejlig afslapning, nærvær i nuet via dit åndedræt og og blid helende musik.
    Jo mere afslappet du kan være, jo bedre virker behandlingen.

    Hvis du har gener under din graviditet (fx smerter, halsbrand, uro mv.) vil du ofte opleve, at disse reduceres, når du modtager fødselsmodnende behandling.

 Hvad koster det?

Prisen er 550 kr. pr behandling

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” har du mulighed for at få tilskud.
Ønsker du en indvendig undersøgelse/forsøg på hindeløsning, er dette også inkl. i prisen.

Afregning foregår efter hver behandling enten via MobilePay eller kontant.

Du kan bestille tid online her på siden eller ved at kontakte mig på mail (mia@jordemoderklinik.dk) eller telefonisk: 6089 4200.

Jeg vil altid gerne udstede gavekort, så det er muligt at forære en behandling til én du holder af, eller at ønske dig en behandling af én der holder af dig

Babymassage sæsonstart d. 27/8. Læs mere HER 🙂

Klinikken holder sommerferielukket i ugerne 28-31 (begge uger inkl)