Babymassage for mødregrupper

Saml dine medmødre eller din mødregruppe til et hyggeligt kursus i babymassage på et tidspunkt der passer jer.
Kontakt mig for at booke et kursus
Babymassage er et super godt redskab i samværet med din baby.

Dette kursus er et endagskursus, som er særlig tilrettelagt til grupper. Kurset henvender sig til forældre med babyer i alderen 1-7 mdr.

Babymassage styrker din babys sanser, øger kropsbevidstheden og understøtter barnets immunforsvar, fordøjelse og generelle udvikling.

På kurset får I basal viden om babymassage, og lærer teknikker I kan bruge med det samme. Teknikkerne er en kombination af klassisk babymassage og akupressur og zoneterapi, så du kan bruge massagen til afhjælpe forskellige gener hos din baby. Her du større børn derhjemme, kan du også bruge massageteknikkerne til dine andre børn.

På kurset lærer I, at give jeres børn en dejlig massage af:

  • Ben
  • Mave
  • Brystkasse &
  • Ryg

PRIS & PRAKTISK INFORMATION

  • Kurset varer ca 60 min.
  • Undervisningen foregår i yogasalen i Vestsjællandscenteret, 2. sal.
  • I skal minimum være 4 deltagere og max. 6 (+ babyer).
  • Til kurset skal i hver især selv medbringe: 1-2 håndklæder, et vandtæt underlag/tisselagen som baby kan ligge på samt olie efter eget valg.

Prisen for kurset er 250 kr. pr. person (inkl. baby).

Alle deltagere får efterfølgende tilsendt en trin-for-trin guide, så I nemt kan lave massagen når I kommer hjem.

Deltagerprisen betales i forbindelse med aftale om kursus. Beløbet indbetales via MobilePay på nr 49669, og refunderes ikke ved afbud.

Hvis I ønsker at booke et kursus for jeres mødregruppe, kan jeg kontaktes på mia@jordemoderklinik.dk eller tlf: 6089 4200 🙂

Hvis I ønsker at booke et kursus for jeres mødregruppe, kan jeg kontaktes på mia@jordemoderklinik.dk eller tlf: 6089 4200 🙂

Læs mere HER, hvis du ønsker et fuldt kursus i babymassage.

Vil du modtage min spritnye guide til, hvordan du kan give din Fertilitet et naturligt boost, helt gratis, så skriv dig op til mit nyhedsbrev lige

Lige her!

På grund af travlhed i klinikken kan du i øjeblikket opleve ventetid på tid til behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail mia@jordemoderklinik.dk ved forespørgsler eller hvis du har et ønske om at blive skrevet på min venteliste til afbuds-tider.