Myggebehandling

Er du plaget af myg og reagerer med store hævelser eller sår efter myggestik, så kan denne behandling være noget for dig. Hvis du er modtagelig overfor behandlingen, vil du opleve færre myggestik og at dine stik vil klø markant mindre og hæve mindre op.
Bestil tid

Er du plaget af myggestik?

Måske har du hørt om det, eller måske kender du nogen, der har prøvet akupunkturbehandling mod myggestik? Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke?

Jeg oplever, at langt de fleste er modtagelige overfor denne behandling, og med ganske få akupunkturbehandlinger kan gå sommeren i møde med markant færre gener fra stikkende insekter.

Behandlingen mod myggestik er for alle – uanset om du er gravid eller ej, barn eller voksen 🙂

Selve behandlingen:

Behandlingen mod myggestik er en forebyggende behandling, der reducerer det kløende udslet og hævelsen, som kan opstå efter myggestik. Nogle oplever desuden at blive langt mindre “attraktive” for myggene, og får langt færre myggestik efter behandlingen.

Behandlingen med fordel kan fåes i forsommeren, eller nogle uger før du skal ud at rejse, og består udelukkende af akupunktur. Ingen medicin eller anden kemi.

Du mærker optimal effekt af behandlingen efter op imod 2 uger. Effekten varer som regel i ca. 1 år.
Nogle har behov for 2-3 efterfølgende behandlinger for at få maksimal effekt.

Du kan bestille tid online her på siden (vælg behandlingen “Myggestiksbehandling”) eller ved at kontakte mig på mail (mia@jordemoderklinik.dk) eller telefonisk: 6089 4200.

🍀 Fra 1. januar 2020 er klinikken en del af: Sundhedshuset, Ingemannsvej 61,
4200 Slagelse

🍀 På grund af stor søgning er der i øjeblikket 3-4 mdr.’s ventetid på 1. konsultation/behandling.
Hvis du ønsker hjælp til fertilitet, har du mulighed for at deltage i mit onlineforløb mens du venter. Kontakt mig for at høre mere.

🍀 Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail: mia@jordemoderklinik.dk ved akut behov, eller hvis du har et ønske om at blive skrevet på venteliste til afbuds-tider.

🍀  NB! Pga COVID-19 situationen er det pt ikke muligt at booke tid til cupping- eller rebozo-massage.

Kærligst, Mia