Akupunktur er for alle

Akupunktur er en blid behandling uden bivirkninger. Men tynde nåle stimuleres kroppen til at genskabe indre ro og balance, og dermed mindske fysiske og psykiske gener. Akupunktur er for alle, både mænd og kvinder. Gravide og ikke-gravide.
Tidsbestilling

Akupunkturbehandling

Akupunktur sætter gang i en række helbredende processer i din krop. Som regel kræves der opfølgende behandlinger for at opnå en mærkbar,  god og blivende effekt. Behandlingen har ingen bivirkninger.

Ved hjælp af samtale og sommetider supplerende undersøgelser i form af puls- og tungediagnose, forsøger jeg at finde årsagen til dit problem. Ved at behandle årsagen, fremfor symptomerne  kan jeg hjælpe dig til bedring af dine symptomer og gener.

Til selve behandlingen bruger jeg en blanding af meridianmassage, behandling med nåle, cupping-terapi samt brug af moxa eller IT-lampe, alt efter hvad jeg skønner du har mest gavn af,

Sommetider vil du opleve at få sat små nåle-plastre på forskellige punkter på kroppen eller i ørerne, som kan blive siddende i dagene efter behandlingen.

Ofte vil du også få vejledning i, hvad du selv kan gøre mellem behandlingerne.

Den indledende behandling består af en grundig samtale omkring dine gener. Desuden drøftes din øvrige trivsel herunder blandt andet dit søvnmønster, din fordøjelse og menstruationsmønster.

Din pulsbølge og – tunges udseende kan give mig vigtige informationer omkring din krops trivsel. Du kan opleve, at jeg gerne vil tage et billede af din tunge, så vi kan følge udviklingen under behandlingsforløbet. Billedet opbevares fortroligt sammen med din journal.

Selve behandlingen foregår ved brug af tynde nåle, der stikkes i præcise punkter på kroppen. Som udgangspunkt gør det ikke ondt, men du kan fornemme en smule ubehag/en summende fornemmelse omkring nåleindstikket. Du vil efterfølgende ligge rart og slappe af, ca. 20 min. mens nålene arbejder.

Det er vigtigt at du ikke møder til behandling på tom mave, ligesom det er en god idé, at have væske til at drikke samt evt. lidt at spise efter behandlingen.

Efter behandlingen kan du opleve at blive træt. Nålene aktiverer en masse processer i din krop, og derfor har kroppen ofte brug for hvile efterfølgende.

Husk også at drikke rigeligt med vand resten af dagen, efter behandlingen, så affaldsstoffer kan blive skyllet ud af kroppen.

Jeg har god erfaring med, at akupunktur kan:

 • Øge dine muligheder for at blive gravid
 • Afhjælpe graviditetsgener som: blærebetændelse, bækkensmerter, iskias-smerter, væske i kroppen, kvalme, forstoppelse, hovedpine med mere.
 • Hjælpe med vending af foster i underkropsstilling (numsen ned i bækkenet/hovedet op).
 • Forberede og modne kroppen til fødslen.
 • Sætte en fødsel igang, hvis du har passeret din terminsdato.
 • Styrke amning og behandle gener i forbindelse med brystbetændelse.
 • Give dig mere overskud i tiden efter fødslen.

Derudover har jeg erfaring med at behandle en lang række lidelser hos ikke-gravide, så som

 • Smerter i bevægeapparatet fx. ondt i ryggen, led eller nakke.
 • Migræne/hovedpine.
 • Søvnproblemer (problemer med at falde i søvn/problemer med at komme ned i den dybe søvn)
 • Blødningsforstyrrelser (kvinder)
 • Gener i forbindelse med overgangsalder.

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til akupunkturbehandling, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Du kan læse mere her.

Babymassage sæsonstart d. 27/8. Læs mere HER 🙂