Efterfødselssamtale

Var fødselsoplevelsen anderledes end du regnede med, og bliver oplevelsen ved at fylde i din bevidsthed? Bliver du ked af det eller vred, når du tænker på fødslen? Uanset om det var en let eller svær fødsel, kan det føles godt, at få talt hele forløbet igennem med en jordemoder.
Bestil tid

Fylder fødselsoplevelsen negativt i din bevidsthed?

Alle kvinder bør ifølge Sundhedsstyrelsen tilbydes en efterfødselssamtale med en jordemoder. Langt fra alle fødesteder efterkommer dette tilbud.

Selvom fødslen ikke kan gøres om, kan oplevelsen bearbejdes, så den ikke skal fylde negativt i bagagen, og resultere i, at det er svært at overskue at skulle føde igen på et senere tidspunkt.

Hvis du eller din partner har blandede følelser omkring jeres barns fødsel, er det særdeles vigtigt,
at I får talt oplevelsen igennem.

Til samtalen medbringer du en kopi af din fødselsjournal, og med udgangspunkt i journalen gennemgår vi fødslens forløb punkt for punkt. Vi taler om de handlinger og beslutninger, der er foretaget undervejs, og afstemmer dem med jeres egen oplevelse.

Mange oplever efter samtalen at mange ting falder på plads.

Du kan opleve en større ro og afklarethed, og bliver efterhånden i stand til, at lægge fødslen bag dig for at se fremad.

Du kan altid lave en aftale om en efterfødselssamtale. Uanset om det er dage, måneder eller år siden du har født, er det aldrig for sent med en samtale.

Prisen for en efterfødselssamtale er 650 kr. En efterfødselssamtale varer normalt 1 time.
Sommetider vil der være behov for en opfølgende samtale.
Du kan få tilskud hvis du er medlem af “danmark”.

Hvis du ikke har fået udleveret en kopi af journalen efter fødslen, kan du finde den på Sundhed.dk. Hvis du ikke kan finde journalen, kan du altid tage kontakt til sekretæren på dit fødested (enten via tlf. eller mail) og bede om at få den tilsendt. Dette kan du også gøre, selvom det er længe siden du har født.

Babymassage sæsonstart d. 27/8. Læs mere HER 🙂

Klinikken holder sommerferielukket i ugerne 28-31 (begge uger inkl)