Konsultation

Tid til at drøfte de ting, der er vigtige for dig og din graviditet lige nu. Vejledning og information, så du kan føle dig tryg, ved de signaler du får fra din krop og fra din baby.
Tidsbestilling

Den samme jordemoder under hele graviditeten

Jordemoderkonsultation hos mig er for alle gravide, uanset om du venter dit første eller fjerde barn.

Måske har du behov for en enkeltstående konsultation, en second-opinion, eller måske ønsker du et helt forløb, fordi du har behov for god tid hos jordemoderen.

Jeg udfører nøjagtig de samme undersøgelser, som jordemoderen på dit fødested. og du kan sagtens vælge at gå til jordemoder hos mig sideløbende med dit tilbud på hospitalet.

Du vil udover samtalen opleve, at jeg:

  • Måler dit blodtryk.
  • Undersøger din urin for protein og sukker.
  • Undersøger din mave for at vurdere livmoderens størrelse, og fra graviditetsuge 28 vurderer jeg barnets lejring og laver et vægtskøn.
  • Lytter til barnets hjertelyd fra 18. graviditetsuge ved hjælp af trærør eller doptone.
  • I slutningen af graviditeten kan konsultationen desuden indeholde en vaginal undersøgelse, hvis du måtte have behov for det.

Hvis jeg finder noget, der afviger fra normalen, og som kræver ekstra undersøgelser på dit fødested, tager vi kontakt til den vagthavende jordemoder på stedet.

Jeg glæder mig til at møde dig og din baby.

🍀 På grund af stor søgning er der i øjeblikket ventetid på 1. konsultation/behandling.

🍀 Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail: mia@jordemoderklinik.dk ved akut behov, eller hvis du har et ønske om at blive skrevet på venteliste til afbuds-tider.

🍀  NB! Pga COVID-19 situationen er det pt ikke muligt at booke tid til cupping- eller rebozo-massage.

Kærligst, Mia