Rebozomassage

Rebozo er en blid massageform, hvor du og din baby vugges blidt ved hjælp af et tørklæde/sjal. Massagen har fokus på afspænding, afslapning og nydelse samt kontakten mellem dig og din baby.
Bestil tid

Rebozomassage for gravide

Massagens funktion er velvære og afspænding af den gravide krop. Bløde, vuggende bevægelser med tørklædet løsner og blødgør den dybe muskulatur i dit bækken og omkring livmoderen.

Du kan have glæde af rebozomassage, uanset hvor langt du er henne i graviditeten. Massagen kan kombineres med en jordemoderkonsultation eller en akupunkturbehandling.

Er du i din terminsperiode (37+0 – 42+0), har vi fokus på at hjælpe dit barn og din krop helt klar til fødslen. Massagen vil være med til at modne din krop forud for fødslen, og kan eventuelt kombineres med fødselsmodnende akupunktur.

Dit barns indstilling i bækkenet samt fleksibiliteten i dine muskler når fødslen går i gang, har stor indflydelse på fødslens forløb.

Afspændte og fleksible muskler i bækkenet og omkring livmoderen, skaber bedre plads til, at din baby kan indstille sig rigtigt i bækkenet, og kan gøre dit fødselsarbejde lettere.

Forud for massagen starter vi med en samtale. Tag gerne din vandrejournal med. Selve massagen varer ca. 30 minutter, og har fokus på:

  • At mindske ømhed og smerter i lænd og bækken.
  • Kontakten mellem dig og din baby.
  • Velvære, afslapning og nydelse.
  • Klargøring til fødsel, hvis du er i din terminsperiode.

Massagen foregår på en madras på gulvet, og du beholder tøjet på under massagen. 

🍀 På grund af stor søgning er der i øjeblikket ventetid på 1. konsultation/behandling.

🍀 Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail: mia@jordemoderklinik.dk ved akut behov, eller hvis du har et ønske om at blive skrevet på venteliste til afbuds-tider.

🍀  NB! Pga COVID-19 situationen er det pt ikke muligt at booke tid til cupping- eller rebozo-massage.

Kærligst, Mia