Hvad siger mine kunder om mig?

Læs her hvad kunderne siger om deres oplevelse ved at komme i min klinik
Læs mere om mig

Jeg skylder kompetente Mia og hendes nåle ALT.  Efter syv år i fertilitetsbehandling gjorde Mia min krop gravid på 3 mdr 🙏🏼🙏🏼
Hun kan noget- og så er hun det sødeste😌

Sarah Duch

Mia får mine varmeste anbefalinger. Man skal lede længe efter lige så meget hjertevarme, som man bliver modtaget med hos Mia, og som kendetegner hele hendes klinik. Jeg har nydt hvert et sekund af alle behandlinger og er Mia evigt taknemmelig for hendes varme smil, professionelle samt kærlige tilgang til sine klienter samt støtte og omsorg

Lotte Larsen

Så fik Falke og Balder deres første behandling mod myggestik. Mia er en fantastisk behandler til både børn og voksne. Vi er meget spændte på virkningen, når ferien går til Reersø om nogle uger og vi 3 plejer at blive ‘ædt’ af myg 🤞🏻

Michelle Vestbo

Jeg har været forbi søde Mia 5 gange til modningsakupunktur, hindeløsning og rebozo. Altid fantastisk service, ro og plads til at grine!
Vil klart anbefale Mia til andre.

Camilla Skree Jacobsen

Med Ester på 3 års ord: “Mia du var den bedste”!
Rigtig god oplevelse for alle mine tre børn at få akupunktur.

Ann-Sofie Uldall-Hansen

Kan varmt anbefale Mia. Hun er simpelthen så sød og dygtig til sit arbejde, og kærer helt utroligt om sine patienter

Christina Hyldegaard Christiansen

Jeg kan give min varmeste anbefalinger til Mia og hendes lille klinik. Man føler sig altid i gode hænder hos mig og hun yder en kæmpe service og står altid klar med kvalificeret hjælp.
Hun har hjulpet mig hele vejen fra at blive gravid, til under graviditeten med modningsakupuntur og til sidst med amningen. Så hun har været med hele vejen. Mia er en stjerne i sig selv.

Christina Hvidtfeldt

Mia du har gjort et fantastisk stykke arbejde med at fjerne min graviditetskvalme. Tusind tak for din hjælp. Det er vildt hvad du kan med de nåle!

Louise Kongeskov Antonsen

Jeg har under min graviditet døjet en del med fastklemt iskias nerve. Efter er intensivt forløb ved fysioterapeut uden resultat, startede jeg et akupunkturforløb ved Mia.
Efter 2 behandlinger er samtlige gener forsvundet!
Mia er hamrende dygtig og jordemoderklinikken får de absolut bedste anbefalinger herfra!

Karen-Lee Rasmussen

Jeg kan på det varmeste anbefale Mia!  Mia er et varmt menneske og en dygtig jordemoder, så det har været og er en fornøjelse at komme i jordemoder klinikken.
I slutningen af min graviditet fik jeg akupunktur med god effekt og har senere deltaget i babymassage, et kursus både min søn og jeg har nydt

Heidi Skov Nielsen

Absolut den bedste oplevelse jeg har fået igennem min graviditet og baby massage. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at benytte sig af de fine tilbud Mia har til gravide og babyer
Jeg har maks nydt mine akupunktur behandlinger og snakke med Mia

Henriette Evensen

Kan helt klart anbefale Mia, hun hjalp mig i starten af min graviditet med kvalme og smerter i iskiasen.
Derefter er vi begyndt til baby massage, og det er bare SÅÅ godt, vi nyder det begge

Ditte Amalie Christiansen

I forbindelsen med min amning har jeg de sidste par dage haft Mia med på sidelinjen og det kan varmt anbefales:) Da jeg tog kontakt til Mia havde jeg suppleret med flaske i 4 dage, det lyder ikke af meget, men det var ikke lykken for mig. Jeg oplevede en dalende mælkeproduktion eller jeg følte i hvert fald, at der ikke var nok – humøret var derfor også i bund.
Med Mias gode hjælp og kyndige vejledning stoppede vi med suppleringen samme dag og intensiverede amningen + andre gode tiltag (:
Mia var hele tiden ikke længere end en besked væk og var hurtig til at give feed back og opmuntrende beskeder:) I forløbet er vi også mødtes, og planlagt det videre forløb, hvor Mia stadig er med på sidelinien.
Så hvis din amning driller, så tøv ikke med at tage kontakt til Mia:)

Rikke Olsen

Slem graviditetskvalme forsvandt med nåle. Jeg er fan!

Mette Jørgensen

Jeg var udsat for et slemt trafikuheld for en del år siden, og har siden haft mange smerter i ryggen. Mia har gentagne gange hjulpet mig af med smerterne så jeg har kunnet fungere igen. Mia er en sand mirakelmager

Sara Dall Møller

Det kan virkelig anbefales at komme i Mias dejlige klinik! Lækre lokaler, rar stemning og Mia er virkelig sød, forstående og tager sig tid.

En rebozomassage har netop gjort mig klar til en meget snarlig fødsel.

Camilla Egeberg

Meget behagelige omgivelser! Mia er super professionel og jeg følte mig hurtigt tryg og tilpas deroppe Klart anbefalelsesværdig 

Rikke Skov Nielsen

🍀 Fra 1. januar 2020 er klinikken en del af: Sundhedshuset, Ingemannsvej 61,
4200 Slagelse

🍀 På grund af stor søgning er der i øjeblikket 3-4 mdr.’s ventetid på 1. konsultation/behandling.
Hvis du ønsker hjælp til fertilitet, har du mulighed for at deltage i mit onlineforløb mens du venter. Kontakt mig for at høre mere.

🍀 Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail: mia@jordemoderklinik.dk ved akut behov, eller hvis du har et ønske om at blive skrevet på venteliste til afbuds-tider.

🍀  NB! Pga COVID-19 situationen er det pt ikke muligt at booke tid til cupping- eller rebozo-massage.

Kærligst, Mia