Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/jordemoderklinik.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Madvaner og sundhed - du bliver hvad du spiser - Jordemoderklinik.dk

Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) består af mange elementer, hvor akupunktur måske er den meste kendte i vores del af verden ☯️.

Et andet element indenfor TCM, til at bevare sundhed og forebygge (og behandle) sygdom, er at se på vores madvaner, og anvende kosten som en del af behandlingen. Derfor kan du også opleve, at få kostråd med på vejen, når du kommer til behandling i min klinik .

Vores kost er af stor betydning for vores sundhed, da den er en form for urtemedicin, som vi indtager flere gange dagligt, og de enkelte madvarer kan bruges til at støtte kroppen tilbage i sin naturlige balance, sideløbende med behandlingen, ligesom de forkerte madvarer kan forstærke vores ubalancer.

Den kost vi spiser påvirker både vores fysiske og mentale sundhed, og det er vigtigt, at vi giver vores krop og -hjerne den næring de har brug for, for at vi kan have det godt.

En sjov ting – og noget du let kan bruge vejledende, er at frugt og grøntsager ofte ligner det organ eller kropsfunktion, som de støtter rigtig godt – prøv bare at se på denne illustration, fra Holisticali, som beskriver det ret godt.

Det er selvfølgelig lidt simplificeret – men alligevel kan jeg ret godt lide tanken om, hvor klogt naturen er indrettet.

Måske er der noget du eller nogen du kender, kunne have glæde af, at skrue op for i kosten?

Der er pt. en del ventetid for at nye klienter på at booke et personligt forløb i klinikken.

Du kan skrive dig på venteliste til et personligt forløb HER eller ved at sende mig en mail på mia@jordemoderklinik.dk

  Du kan også gøre som 10.000+ andre kvinder, og få min hjælp til stærkere fertilitet via mine forskellige onlineprodukter og -forløb. Læs mere HER.

Kærligst, Mia