Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) består af mange elementer, hvor akupunktur måske er den meste kendte i vores del af verden ☯️.

Et andet element indenfor TCM, til at bevare sundhed og forebygge (og behandle) sygdom, er at se på vores madvaner, og anvende kosten som en del af behandlingen. Derfor kan du også opleve, at få kostråd med på vejen, når du kommer til behandling i min klinik .

Vores kost er af stor betydning for vores sundhed, da den er en form for urtemedicin, som vi indtager flere gange dagligt, og de enkelte madvarer kan bruges til at støtte kroppen tilbage i sin naturlige balance, sideløbende med behandlingen, ligesom de forkerte madvarer kan forstærke vores ubalancer.

Den kost vi spiser påvirker både vores fysiske og mentale sundhed, og det er vigtigt, at vi giver vores krop og -hjerne den næring de har brug for, for at vi kan have det godt.

En sjov ting – og noget du let kan bruge vejledende, er at frugt og grøntsager ofte ligner det organ eller kropsfunktion, som de støtter rigtig godt – prøv bare at se på denne illustration, fra Holisticali, som beskriver det ret godt.

Det er selvfølgelig lidt simplificeret – men alligevel kan jeg ret godt lide tanken om, hvor klogt naturen er indrettet.

Måske er der noget du eller nogen du kender, kunne have glæde af, at skrue op for i kosten?

På grund af stor søgning kan du i øjeblikket opleve ventetid på tid til konsultation/behandling.

🍀  Klinikken holder sommerferielukket t.o.m uge 32.

🍀 Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail: mia@jordemoderklinik.dk ved akut behov, eller hvis du har et ønske om at blive skrevet på venteliste til afbuds-tider.

🍀  NB! Pga COVID-19 situationen er det pt ikke muligt at booke tid til cupping- eller rebozo-massage.

Kærligst, Mia