Tryg og glad gravid

Kendt Jordemoder under hele graviditeten. Denne pakke er for dig der ønsker tid, ro og tryghed hos din jordemoder under hele graviditeten.
Bestil tid

Pakkeforløb

Med en pakkeløsning får du:

  • 10 jordemoderbesøg fra den tidlige graviditet og til terminsdatoen. (Vi mødes fx i graviditetsuge: 13-15, 17-20, 24, 28, 31, 33, 35, 37, 39 og 40.)
  • Mulighed for privat fødsels- og ammeforberedelse .
  • Mulighed for akupunkturbehandling
  • Mulighed for Rebozomassage.  Rebozomassage løsner fantastisk godt op i den dybe muskulatur i bækkenet og  omkring livmoderen. Mange gravide har  ‘myoser’/spændte/stive muskler i bækkenet. Disse muskler er dem vi løsner op for, med rebozoen, og gør det så let som muligt for baby at indstille sig rigtigt i bækkenet før fødslen .
  • Mulighed for tæt kontakt med mig imellem konsultationerne via sms, telefon eller mail.

Når du køber en pakkeløsning, er der i løbet af forløbet tid til både amme- samt fødselsforberedelse og akupunkturbehandlinger i løbet af graviditeten.

Prisen for ‘Tryg og glad gravid – Kendt Jordemoder under graviditeten’  er 6750 kr. ved konsultationer i min klinik og 8100 kr. ved konsultationer i eget hjem.
Du får den ene konsultation gratis og sparer 10% ved at købe en pakkeløsning.

Der er ikke mulighed for reduktion af prisen ved fødsel før terminsdatoen. Dog er der mulighed for at konvertere eventuelle besøg til ammevejledning efter fødslen.

Mulighed for tilskud fra Sygeforsikring “danmark”.

🍀 På grund af stor søgning er der i øjeblikket ventetid på 1. konsultation/behandling.

🍀 Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail: mia@jordemoderklinik.dk ved akut behov, eller hvis du har et ønske om at blive skrevet på venteliste til afbuds-tider.

🍀  NB! Pga COVID-19 situationen er det pt ikke muligt at booke tid til cupping- eller rebozo-massage.

Kærligst, Mia