Vendingsforsøg af barn i UK

I omegnen af 3-4 % af alle børn, vender med rumpen nedad i bækkenet efter graviditetsuge 33. Det kaldes sædepræsentation eller underkropsstilling (UK). Årsagen til dette er ukendt.
Tidsbestilling

Et alternativ til det vendingsforsøg du tilbydes på hospitalet

Flere videnskabelige undersøgelser har vist, at behandling med moxa hen i mod slutningen af graviditeten, resulterer i at ca. 30 % flere fostre i underkropsstilling (UK) vender sig spontant til en hovedstilling.

Vender din baby i UK i slutningen af graviditeten, vil du som regel blive tilbudt et vendingsforsøg på hospitalet.

Indenfor Traditionel Kinesisk Medicin findes der et alternativ til den udvendige vending, som du tilbydes på hospitalet.  Det alternative vendingsforsøg inkluderer moxa-behandling, og kombineres hos mig med brug af rebozo samt vejledning i øvelser du med fordel kan lave derhjemme, for at hjælpe din baby med at vende sig til en hovedstilling.

Ved et alternativt vendingsforsøg får du:

  • En behandling der indeholder behandling med moxa, rebozo og desuden instruktion i en behandlingsplan, som du følger hjemme. –  Derudover får du mine bedste råd til, hvad du selv kan gøre, for at hjælpe din baby til at vende sig.

Det kan være en god ide at tage din partner med til konsultationen, hvis det er muligt. Så kan han/hun instrueres i at hjælpe dig med hjemmebehandlingen.

Jeg kombinerer altid det alternative vendingsforsøg med en jordemoderkonsultation, og en vurdering af hvordan dit barn er placeret i din livmoder.

Jeg anbefaler at behandlingen udføres fra graviditetsuge 34+0, og ikke tidligere end 33+0. Jeg har god erfaring med, et positivt resultat, selvom behandlingen først startes senere i graviditeten.

Behandlingen tilbydes kun til gravide med ét barn i maven.

🍀 På grund af stor søgning er der i øjeblikket ventetid på 1. konsultation/behandling.

🍀 Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail: mia@jordemoderklinik.dk ved akut behov, eller hvis du har et ønske om at blive skrevet på venteliste til afbuds-tider.

🍀  NB! Pga COVID-19 situationen er det pt ikke muligt at booke tid til cupping- eller rebozo-massage.

Kærligst, Mia