Akupunktur

treatment-1327811_1280

Ved at anvende akupunktur stimuleres kroppen til at genskabe balance og helbrede sig selv.

Akupunktur sætter gang i en række helbredende processer i din krop. Som regel kræves der opfølgende behandlinger for at opnå en mærkbar og god effekt. Behandlingen har ingen bivirkninger for hverken dig eller dit barn.

Ved hjælp af samtale og sommetider supplerende undersøgelser i form af puls- og tungediagnose, forsøger jeg at finde årsagen til dit problem. Derved kan jeg hjælpe dig til bedring.

Ofte vil du også få vejledning i, hvad du selv kan gøre mellem behandlingerne.

Den indledende behandling består af en grundig samtale omkring dine gener. Desuden drøftes din øvrige trivsel herunder blandt andet  dit søvnmønster, din fordøjelse og menstruationsmønster.

Din pulsbølgen og – tunges udseende kan give mig vigtige informationer omkring din krops trivsel. Du kan opleve, at jeg gerne vil tage et billede af din tunge, så vi kan følge udviklingen under behandlingsforløbet. Billedet opbevares fortroligt sammen med din journal.

Selve behandlingen foregår ved brug af tynde nåle, der stikkes i præcise punkter på kroppen. Som udgangspunkt gør det ikke ondt, men du kan fornemme en smule ubehag/en summende fornemmelse omkring nåleindstikket. Du vil efterfølgende ligge rart og slappe af, ca. 20 min. mens nålene arbejder.

Det er vigtigt at du ikke møder til behandling på tom mave, ligesom det er en god idé, at have væske til at drikke samt evt. lidt at spise efter behandlingen. Efter behandlingen kan du opleve at blive træt. Nålene aktiverer en masse processer i din krop, og derfor har kroppen ofte brug for hvile efterfølgende.

Husk også at drikke rigeligt med vand resten af dagen, efter behandlingen, så affaldsstoffer kan blive skyllet ud af kroppen.

Jeg har god erfaring med, at akupunktur kan:

  • Øge dine muligheder for at blive gravid
  • Afhjælpe graviditetsgener som: blærebetændelse, bækkensmerter, iskias-smerter, væske i kroppen, kvalme, forstoppelse, hovedpine med mere.
  • Hjælpe med vending af foster i underkropsstilling (numsen ned i bækkenet/hovedet op).
  • Forberede og modne kroppen til fødslen.
  • Sætte en fødsel igang, hvis du har passeret din terminsdato.
  • Styrke amning og behandle gener i forbindelse med brystbetændelse.
  • Give dig mere overskud i tiden efter fødslen.

Jeg er SA godkendt akupunktør, hvilket giver dig mulighed for tilskud fra Sygeforsikring danmark og forskellige private sundhedsforsikringer.

 

lotuslogo

 

Aktuelt i klinikken

Bliv klar til fødslen og dermed verdens bedste Fødeteam! 6½ timers Endags-kursus for par søndag d. 10/3 kl.10.00
———————————————————–
Babymassage, torsdage fra 11.30-12.30
Læs mere her 🙂