Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/jordemoderklinik.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Endometriose - behandling mod smerter - Jordemoderklinik.dk

Endometriose

Endometriose er en kronisk sygdom, der kan give kraftige underlivssmerter under og mellem menstruation samt nedsat fertilitet. Akupunktur kan mindske endometriose-smerter samt øge din fertilitet hvis du gerne vil være gravid.
Bestil tid

Endometriose

Når man har endometriose, kan man opleve slemme smerter fra underlivet og man kan opleve smerter i forbindelse med toiletbesøg og under sex.  Mange kvinder med endometriose kender desuden til den udprægede træthed og kuldskærhed der ofte følger med sygdommen.

Endometriose, som er en tilstand hvor væv, der ligner livmoderslimhinde, findes udenfor livmoderen. Som regel findes endometriosen i underlivet, på æggestokken, æggeledere, og på de ledbånd (ligamenter) der holder livmoderen på plads. Endometriose kan også findes på blære og tarme og i området mellem skede og endetarm.

Endometriosevæv reagerer på samme måde som livmoderslimhinden på de kvindelige kønshormoner i løbet af cyklus, hvor endometriosen vokser og afstødes/bløder samtidig med livmoderslimhinden.
Endometrioseblødningen kan ikke komme ud af kroppen, og bløder derfor ud i bughulen. Dette kan give arvæv, sammenvoksninger eller betændelseslignende tilstande (inflammation).

Officielle tal skønner at omkring 10 % af alle piger og kvinder lider af endometriose, men personligt kan jeg mistænke at dette tal er langt højere. I hospitalsverdenen er behandlingen mod endometriose operation og/eller behandling med p-piller og/eller hormonspiral.

Jeg har rigtig gode erfaringer med, at mindske gener og forbedre fertiliteten hos kvinder med endometriose ved hjælp af akupunktur.
Dette støttes godt op af nyere forskning fra Sverige, der konkluderer at akupunktur er en sikker og effektiv behandling af smerter i forbindelse med endometriose.

Du kan selv støtte behandlingerne (og din krop) ved at finde en god balance mellem kostvaner, motion og hvile der passer til dig.

Akupunkturbehandlinger kan mindske smerter og utilpashed fra endometriose, samt øge sandsynligheden for et positivt resulatat, hvis du gerne vil være gravid

Selve behandlingen:

Første behandling starter med en grundig samtale efterfulgt af en akupunkturbehandling. Du kan også opleve at jeg mærker på din puls ved håndleddene og kigger på din tunge.

  • Samtalen og puls-/tungeundersøgelsen giver mig mulighed for at kunne tilrettelægge behandlingen præcist til din krops behov. Den første behandling varer ca 1½ time inkl. samtale og behandling med akupunktur.
  • Efterfølgende behandlinger startes altid med en opfølgende samtale, som danner grundlag for dagens behandling, og varer i alt ca. 1 time.
  • Selve behandlingen består af akupunktur som bl.a. støtter en sund ægløsning, harmoniserer hormonniveauerne samt skaber en stærk slimhinde i livmoderen.
  • Du ligger med nålene i 20-30 minutter, hvor dit fokus er afslapning, nærvær i nuet via dit åndedræt og og blid helende musik.

Jeg tilpasser min behandling til dine specifikke udfordringer, og anvender både nåle, cupping, moxabehandling og TDP-lampe. Desuden drøfter vi andre ting, der kan optimere dit velbefindende. Det kan dreje sig om livsstil og kost og motions-/hvilevaner.

Du kan ofte bruge din sundhedsforsikring, og hvis du er medlem af Sygeforsikring “danmark” har du mulighed for at få tilskud, hvis kravene til tilskud er opfyld. Læs mere her.

Behandling hos mig giver dig garanti for:

  • En seriøs behandler der lever op til Sundhedsstyrelsen‘s og Styrelsen for Patientsikkerheds krav til en veluddannet behandler.
  • Løbende efteruddannelse og kurser hos nogle af verdens førende eksperter.
  • Min prioritering af god tid til dig og din behandling, uden sideløbende behandlinger i andre lokaler, så du kan få det maksimale udbytte.
  • Lækre klinik-omgivelser som er centrale og let tilgængelige.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik, og til at hjælpe dig på vej til et bedre velbefindende.

Du kan bestille tid til behandling ved at kontakte mig på mail (mia@jordemoderklinik.dk) eller via min online-booking.

Der er pt. en del ventetid for at nye klienter på at booke et personligt forløb i klinikken.

Du kan skrive dig på venteliste til et personligt forløb HER eller ved at sende mig en mail på mia@jordemoderklinik.dk

  Du kan også gøre som 10.000+ andre kvinder, og få min hjælp til stærkere fertilitet via mine forskellige onlineprodukter og -forløb. Læs mere HER.

Kærligst, Mia