Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/jordemoderklinik.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Hvordan foregår en behandling - Jordemoderklinik.dk

Hvordan foregår behandlingen

Akupunktur er en blid behandling uden bivirkninger. Med tynde nåle stimuleres kroppen til at genskabe indre ro og balance, og dermed mindske fysiske og psykiske gener. Akupunktur er for alle, både mænd og kvinder. Gravide og ikke-gravide
Bestil tid

Hvordan foregår en behandling.

Mine behandlinger bygger på en holistisk tilgang til mennesket. Jeg kombinerer min viden fra den alternative behandlingsverden, med den viden jeg har fra min vestlig medicinske uddannelse.

Ved at anskue kroppen som en sammenhængende organisme, arbejder jeg på at finde årsagen til dit problem, og ved at behandle årsagen fremfor symptomerne, kan jeg hjælpe dig til en langsigtet bedring af dine symptomer og gener.

Selve behandlingen:

Første behandling starter med en grundig samtale med fokus på dig og din historie.

 • Samtalen giver mig mulighed for at kunne tilrettelægge behandlingen præcist til din krops behov.
 • Efter samtalen får du behandling. Antallet af nåle varierer lidt fra person til person, men jeg anvender typisk et sted mellem 5 og 10 nåle pr. behandling.
 • Du ligger med nålene i ca 30 minutter, hvor fokus er afslapning med lukkede øjne, nærvær i nuet via dit åndedræt og og blid helende musik.
 • Den første behandling varer ca 1½ time inkl. samtale og behandling med akupunktur.
 • Efterfølgende behandlinger startes altid med en opfølgende samtale, som danner grundlag for dagens behandling.

Til selve behandlingen kan du opleve at jeg udover behandling med nåle anvender andre teknikker som fx meridianmassage, akupressur, cupping-terapi, brug af æteriske olier/aromaterapi, BaliPura Aura Sprays samt brug af moxa eller IT-lampe, alt efter hvad jeg skønner du har mest gavn af.
Du kan også opleve, at jeg sætter små “nåleplastre” på et par punkter, som bliver siddende i dagene efter behandlingen.

Som patient hos mig vil du opleve, at jeg ikke behandler på ’samlebånd’. – Jeg har derfor kun én i behandling af gangen, og derfor har jeg mulighed for at blive i rummet, sammen med dig, mens du ligger på briksen.

Hvis du føler at du bedre kan slappe af, når du er alene i rummet, så aftaler vi dette 🙂

Efter behandlingen kan du opleve at få sat små nåle-plastre på forskellige punkter på kroppen eller i ørerne. Disse kan blive siddende i dagene efter behandlingen.

Din egen rolle i behandlingsforløbet

Du er selv en vigtig del af din behandling, derfor vil du ofte også få vejledning i, hvad du selv kan gøre mellem behandlingerne.
Når du skal have det bedre, er det et samarbejde mellem min behandling og din egen indsats mellem behandlingerne.

Sideløbende med behandlingen kan det derfor være fordelagtigt for dig, at ændre eller tilføre nogle ting i din hverdag, for et godt og holdbart resultat, og derfor kan du opleve at få vejledning i, hvad du selv kan gøre mellem behandlingerne.

Før behandlingen.

Det er vigtigt, at du ikke møder til behandling på tom mave.
Det er også en god idé at have væske med til at drikke samt evt. lidt at spise til efter behandlingen.

Det kan være en fordel for dig ikke at komme forhastet, men at prioritere at komme fem minutter før behandlingen starter, så du har tid til at sidde et øjeblik, før vi begynder.

Typiske reaktioner på behandlingen.

Det er svært at give en præcis forudsigelse på kroppens og sindets reaktion, da vi reagerer forskelligt på behandling.
Disse reaktioner skal i de fleste tilfælde ikke ses som en forværring, men som et skridt hen imod bedre balance i din krop.

Nålene aktiverer en masse naturlige processer i din krop, og derfor kan kroppen typisk reagere med følelsen af :

 • velbehag
 • træthed, afslappethed, dybere søvn
 • større bevægelighed i kroppen
 • øget tarmfunktion eller ændring i dit afføringsmønster
 • mørkere grumset urin
 • udskillelse af sekret gennem næse og svælg
 • gamle skavanker som ikke tidligere er kureret kan blusse op i en periode
 • humørsvingninger

Efter behandlingen.

Efter behandlingen er det vigtigt at du drikker rigeligt med vand resten af dagen, så affaldsstoffer kan blive skyllet ud af kroppen. Jeg anbefaler også at du prioriterer at din krop får ro til at restituere sig, og derfor ikke udøver hård fysisk træning efter behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Generelt er det, sådan at akut opståede problemer ofte behøver færre behandlinger, mens kroniske lidelser kræver flere.

Nogle gange kan ganske få behandlinger derfor bringe kroppen tilbage i balance, mens der andre gange skal et længere forløb til.

Nåleskræk.

Jeg oplever ofte, at mange af mine nye kunder har en form for nåleskræk. Dette er fuldstændig normalt – og helt i orden 🙂

Det kan hjælpe at huske sig selv på, at akupunkturnåle er meget tynde og ikke kan sammenlignes med de nåle der anvendes ved blodprøver eller vaccination.

Hvis du er nervøs for at blive stukket, er det vigtigt at du fortæller mig om det. Så hjælpes vi ad med en kontrolleret, rolig vejrtrækning, så det kan blive en god oplevelse – og min generelle erfaring er, at I efter at have prøvet behandlingen første gang, har langt større mod til at prøve igen, og at det med tiden ofte kun er lige i forbindelse med indsætningen af nålene, at I kan mærke en snert af nervøsitet.

Behandling hos mig, giver dig garanti for:

 • En erfaren og seriøs behandler der lever op til Sundhedsstyrelsen‘s,  Styrelsen for Patientsikkerhed’s- og Fagforeningen for Pratiserende Akupunktører’s krav til en veluddannet og fagligt opdateret behandler.
 • Løbende efteruddannelse og kurser hos nogle af verdens førende eksperter.
 • Min prioritering af god tid til dig og din behandling, uden sideløbende behandlinger i andre lokaler, så du kan få det maksimale udbytte.
 • Lækre klinik-omgivelser som er centrale og let tilgængelige.

Ved første behandling har du mulighed for at købe klippekort, og dermed opnå rabat.
Hvis du er medlem af Sygeforsikring “danmark” har du mulighed for at få tilskud.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik, og til at hjælpe dig.

Du kan bestille tid til behandling ved at kontakte mig telefonisk eller pr mail, eller via min online-booking.

Der er pt. en del ventetid for at nye klienter på at booke et personligt forløb i klinikken.

Du kan skrive dig på venteliste til et personligt forløb HER eller ved at sende mig en mail på mia@jordemoderklinik.dk

  Du kan også gøre som 10.000+ andre kvinder, og få min hjælp til stærkere fertilitet via mine forskellige onlineprodukter og -forløb. Læs mere HER.

Kærligst, Mia