Samtykke til behandling

Sundhedsstyrelsen har et krav om, at jeg som sundhedsperson fører journal over mine behandlinger og opbevarer disse data i hht. lovgivningen.
Se vores persondatapolitik

Samtykkeerklæring

Jeg kan ikke tage nogen i behandling uden at føre journal. Det er et krav fra Sundhedsstyrelsen.
Reglerne for journalføring er ligeledes reguleret efter Persondataloven.

Det betyder, at du skal give tilladelse til journalføring og opbevaring af personfølsomme oplysninger.
Derfor beder jeg dig om, ved første behandling, at underskrive en samtykkeerklæring, der giver mig lov til at journalføre og opbevare oplysningerne jf Persondatalovens § 7 og § 8.

Ved at underskrive erklæringen, samtykker du til, at du er indforstået med, at der oprettes en journal, som behandles og opbevares efter de regler, der gælder i Persondataloven, lov nr. 429 af 31. maj 2000.

Reglerne om indsigt findes i § 31, om indsigelse i § 35 og om mulighed for sletning af urigtige og vildledende oplysninger i § 37.

Du har til enhver tid muligt for at trække din tilladelse/samtykke tilbage, jævnfør lovens § 38.

For yderligere oplysning henvises til Datatilsynets Persondataloven.

Vil du modtage min spritnye guide til, hvordan du kan give din Fertilitet et naturligt boost, helt gratis, så skriv dig op til mit nyhedsbrev lige

Lige her!

På grund af travlhed i klinikken kan du i øjeblikket opleve ventetid på tid til behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail mia@jordemoderklinik.dk ved forespørgsler eller hvis du har et ønske om at blive skrevet på min venteliste til afbuds-tider.