Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/jordemoderklinik.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Behandling af børn - Jordemoderklinik.dk

Akupunktur til børn

Akupunkturbehandling er ikke kun for voksne. Mange gener og ubalancer hos børn kan med fordel behandles med akupunktur. Hvis dit barn er udredt hos lægen, har I måske lyst til at forsøge eller supplere med en behandlingsform uden medicin og de bivirkninger der kan følge med.
Bestil tid

Behandling af børn med akupunktur

Behandling af børn med akupunktur og/eller cupping er en effektivt behandlingsform uden bivirkninger, og børns energisystem reagerer ofte hurtigt på behandlingen.

At behandle et barn er ikke det samme som at behandle en voksen. Børns energi (Qi) er langt mere dynamisk at arbejde med end voksnes, og deres ubalancer er ofte enklere, fordi de ikke har siddet så længe i kroppen, qua børnenes alder.

Mine behandlingsforløb med børn er derfor ofte også kortere, end forløb med voksne, hvor de voksne ofte kommer til behandling i en længere periode, er børn som regel kun i behandling i en kortere periode.

De nåle jeg anvender er hårfine, sterile engangsnåle som er beregnet til behandling af børn. Nålene skal ikke sidde så længe som hos en voksen, ligesom antallet af nåle pr behandling også er færre end ved behandling af voksne.

Selve behandlingen

Vi starter altid behandlingen med en samtale, der har fokus på årsagen til at I kommer.
Derudover vil jeg spørge til nogle generelle ting som fx søvn, kost og appetit samt fordøjelse, der giver mig et god basis for at kunne tilpasse behandlingen individuelt til dit barn.

Efter samtalen får barnet akupunktur. Det kan enten foregå på min briks, eller på skødet af dig hvis dit barn er mest tryg ved det.
Hvis dit barn er gammelt nok, forklarer jeg ham/hende præcist hvad der skal ske, før vi går i gang.

Hos helt små børn (fra 0-5 år) bliver nålene ikke siddende i kroppen, men stikkes ind i punktet og tages ud igen med det samme.
Hos lidt større børn (5-10 år) skal nålene sidde ca. 5 minutter mens de
hos børn i alderen 10-14 år sidder i 10 minutter.

Nervøsitet

Når du kommer til behandling med dit barn, ved jeg godt, at barnet ofte ikke er kommet af egen fri vilje, og derfor kan være nervøs eller ligefrem angst, alt afhængig af barnets alder. Ofte er du som forældre også lidt nervøs – og det er helt okay.

Jeg gør meget ud af, at få børnene i min klinik til at føle sig trygge, så de får en god oplevelse, og har sat tid af til dette i mine børnebehandlinger.

Generelt plejer børnene at blive overasket over, at akupunkturen ikke gør specielt ondt, og mange bliver motiverede for at fortsætte behandlingen, fordi de kan mærke en bedring af deres tilstand.

Hvad kan behandles

Som hos voksne kan mange gener og lidelser behandles/bedres med akupunktur.

Jeg har rigtig gode erfaringer med at afhjælpe/bedre følgende gener hos børn:

  • Hovedpine/migræne
  • Menstruationssmerter
  • Søvnproblemer
  • Allergi/høfeber
  • Fordøjelsesproblemer (fx ondt i maven eller forstoppelse)

Priser

For babyer og børn t.o.m 14 år er prisen 750 kr for den indledende behandling og 575 kr for efterfølgende behandlinger.

I kan ofte gøre brug af jeres sundhedsforsikring eller få tilskud som medlem af “danmark”

Der er pt. en del ventetid for at nye klienter på at booke et personligt forløb i klinikken.

Du kan skrive dig på venteliste til et personligt forløb HER eller ved at sende mig en mail på mia@jordemoderklinik.dk

  Du kan også gøre som 10.000+ andre kvinder, og få min hjælp til stærkere fertilitet via mine forskellige onlineprodukter og -forløb. Læs mere HER.

Kærligst, Mia