Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/jordemoderklinik.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Onlineunivers for dig der er gravid - Jordemoderklinik.dk

Er du gravid?

Så kan du nu få adgang til mit unikke, hjertevarme online jordemoderunivers til gravide, med præcis den viden, du har brug for under hele din graviditet.
LÆS MERE

it mål med onlineuniverset er at tage dig både fagligt og omsorgsfuldt i hånden, fra du finder ud af, at du er gravid, og til du er ved at være klar til at skulle være forælder.

Med ‘Yay! Jeg er gravid’ har jeg skabt et helt unikt og støttende virtuelt vidensunivers til dig der er gravid, med alt dét du har brug for at vide under graviditetenuden du behøver prøve lykken på Google først.

Mit mål med onlineuniverset er at tage dig både fagligt og omsorgsfuldt i hånden, fra du finder ud af, at du er gravid, og til du er ved at være klar til at skulle være forælder.


– Mangler du viden om
, hvad der er godt og skidt at gøre, når du gerne vil skabe det bedste fundament for en sund- og glad baby?

–  Synes du, at det er svært at navigere i diverse ‘gode’ råd i dine graviditetsgrupper?

–  Er du træt af at fare vild på Google?

Så har jeg løsningen til dig !

Jeg har vejledt og guidet gravide ud fra en evidensbaseret-, helhedsorienteret- og hjertevarm jordemoderfaglighed i mere end 17 år – og jeg vil også gerne hjælpe dig!

Læs mere og få adgang til mit onlineunivers for gravide lige > HER <

 

 

Der er pt. en del ventetid for at nye klienter på at booke et personligt forløb i klinikken.

Du kan skrive dig på venteliste til et personligt forløb HER eller ved at sende mig en mail på mia@jordemoderklinik.dk

  Du kan også gøre som 10.000+ andre kvinder, og få min hjælp til stærkere fertilitet via mine forskellige onlineprodukter og -forløb. Læs mere HER.

Kærligst, Mia